Yarin Jeugdhulp zet zich actief in om de wachttijden in de jeugdhulp te verkorten!

18-

Locatie Wijhe
Momenteel heeft Yarin Jeugdhulp een korte wachttijd in Wijhe. Dit betekent dat u binnen ongeveer zes weken terecht kunt voor een kennismakingsgesprek of intake.

Aanmeldingswachttijd 18- locatie Wijhe: 6 weken
Behandelingswachttijd 18- locatie Wijhe: 2 weken

Locatie Zwolle
Momenteel heeft Yarin Jeugdhulp een wachttijd in Zwolle. Dit betekent dat u binnen ongeveer twaalf weken terecht kunt voor een kennismakingsgesprek of intake.

Aanmeldingswachttijd 18- locatie Zwolle: 12 weken
Behandelingswachttijd 18- locatie Zwolle: 2 weken

18+

Locatie Wijhe
Momenteel heeft Yarin Jeugdhulp een wachttijd in Wijhe. Dit betekent dat u binnen ongeveer twaalf weken terecht kunt voor een kennismakingsgesprek of intake.

Aanmeldingswachttijd 18+ locatie Wijhe: 8 weken
Behandelingswachttijd 18+ locatie Wijhe: 2 weken

Locatie Zwolle
Momenteel heeft Yarin Jeugdhulp voor jongeren vanaf 18 jaar een  wachttijd. Dit betekent dat u binnen achttien weken terecht kunt voor een kennismakingsgesprek of intake.

Aanmeldingswachttijd 18+ locatie Zwolle: 16 weken
Behandelingswachttijd 18+ locatie Zwolle: 1 week

Tijdens de intake zullen wij bespreken wat de hulpvraag is en stellen wij samen een plan op voor een vervolg. Dit betekent doorgaans dat wij starten met diagnostisch onderzoek. Begrijpen wij de klachten goed en is duidelijk welke behandeling passend is, dan starten wij uiteraard direct. Wilt u uw kind bij Yarin Jeugdhulp aanmelden? Lees hier hoe u dit kunt doen.

Bijgewerkt op dinsdag 31 maart 2020

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).’