Yarin Jeugdhulp zet zich actief in om de wachttijden in de jeugdhulp te verkorten!

Locatie Wijhe
Momenteel heeft Yarin Jeugdhulp een relatief korte wachttijd in Wijhe. Dit betekent dat u binnen ongeveer vier weken terecht kunt voor een kennismakingsgesprek of intake.

Aanmeldingswachttijd locatie Wijhe: 8 weken
Behandelingswachttijd locatie Wijhe: 2 weken

Locatie Zwolle
Momenteel heeft Yarin Jeugdhulp een wachttijd in Zwolle. Dit betekent dat u binnen ongeveer acht weken terecht kunt voor een kennismakingsgesprek of intake.

Aanmeldingswachttijd locatie Zwolle: 18 weken
Behandelingswachttijd locatie Zwolle: 2 weken

Tijdens de intake zullen wij bespreken wat de hulpvraag is en stellen wij samen een plan op voor een vervolg. Dit betekent doorgaans dat wij starten met diagnostisch onderzoek. Begrijpen wij de klachten goed en is duidelijk welke behandeling passend is, dan starten wij uiteraard direct. Wilt u uw kind bij Yarin Jeugdhulp aanmelden? Lees hier hoe u dit kunt doen.

Bijgewerkt op woensdag 2 september 2020

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).’