Verbeterpunten

Binnen Yarin Jeugdhulp zijn wij dagelijks bezig om onze zorg nog beter te maken. De ervaringen van onze cliënten vinden wij hierbij heel belangrijk. Wanneer je een idee of verbeterpunt hebt, dan horen wij dat graag. Wij willen dat onze cliënten onze zorg als zeer positief ervaren. Dus heeft u een goed idee of een verbeterpunt, vertel het ons via onderstaand feedbackformulier!

Klachtenregeling

Bent u ontevreden over de zorg van Yarin Jeugdhulp? Dat is niet onze bedoeling! Laat het  alstublieft weten. Wij gaan graag met u in gesprek en verwachten samen tot een passende oplossing te komen. Wanneer dit onverhoopt niet lukt, of wanneer u het gesprek liever wilt doen samen met een onafhankelijk persoon, dan kunt u contact opnemen met de klachten-functionaris. Deze is volkomen onafhankelijk en ondersteunt u bij het indienen en de verdere afhandeling van uw klacht. Yarin Jeugdhulp is aangesloten bij de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP). Ook onze klachtenregeling loopt via de LVVP. Lees hier hoe de klachtenregeling werkt voor volwassenen en hier de regeling voor jeugdigen onder de 18 jaar. U kunt uw klacht kenbaar maken via het formulier onderaan deze pagina.

Complimenten

Heeft u een positieve ervaring met de manier waarop wij binnen Yarin Jeugdhulp onze zorg hebben ingericht? Zijn er dingen die wij absoluut moeten blijven doen? Ook dat horen wij graag!

Heeft u een verbeterpunt, klacht of compliment? Laat dit ons weten via onderstaand feedbackformulier:

Heb jij een idee hoe wij onze zorg verder kunnen verbeteren? Laat het ons via dit formulier weten en help ons om onze dienstverlening te verbeteren!
Bent u benieuwd wat wij met uw feedback doen? Zou u hier uw telefoonnummer achter kunnen laten, zodat wij een terugkoppeling kunnen geven? Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op. U mag natuurlijk ook anoniem uw feedback geven.